Controlul calitatii

Asiguram calitatea produselor noastre prin faptul ca avem control asupra productiei incepand cu legumele proaspete din productie proprie sau achizitionate de la partenerii din aceeasi zona,care au aceleasi metode clasice de productie ca si noi,urmand cu procesul de murare propriu-zisa si terminand cu ambalarea in conditii de igiena impuse de legislatia in vigoare.

Din anul 2009 am implementat in procesul de productie sistemul european de siguranta a alimentelor HACCP si in acest mod, in momentul de fata toate produsele noastre corespund standardelor de sanatate si calitate reglementate de Art.2 din Regulamentul( CE ) 2200/1996.

Deoarece am realizat investitia cu ajutor european(SAPARD) suntem monitorizati trimestrial de catre Directia Sanitara Dambovita si obligati sa efectuam periodic analize ale produselor noastre si ale apei folosite in fluxul tehnologic,apa captata dintr-un put forat la 80 metri adancime,realizat tot cu sprijin SAPARD.

Standarde de calitate

Calitate materie prima
Legumele de calitate produse de noi sau de la parteneri care cultiva aceleasi soiuri,la acelasi nivel calitativ.
Foarte important este faptul ca in fluxul tehnologic folosim apa din sursa proprie noi fiind singurii din zona care detinem un put forat si captam apa de izvor aflat la 80m adancime.
Parteneri de prima clasa
In procesul de ambalare in vid utilizam masini de vidat si pungi polipropilena combitherm70 produse de firma Multivac, lider mondial in solutii de ambalare.
Sarea gema neiodata produsa de Minele Slanic Prahova.
Bazine pentru murare cu agrement pentru industria alimentara produse de Paffs SA
Munplast SA si Innova Plastics Srl pentru ambalajele de plastic.