Compania noastra

Productia si ambalarea muraturilor in vid am inceput-o in anul 2003,atunci incepand si colaborarea cu marile retele de hypermarket(CARREFOUR,CORA,REAL,MEGA IMAGE,AUCHAN)dar traditia acestei activitati este preluata in familia noastra din generatie in generatie.Pana in anul 2003 principalele noastre piete de desfacere erau cele din orasele mari precum si colaborari cu unitati militare sau cantine ale societatilor miniere din Valea Jiului.

Odata cu aparitia retelelor de hypermarket si vanzarea de catre acestea a muraturilor in otet din Ungaria am gandit ca putem face si noi acelasi lucru dar cu produsele noastre traditionale conservate in saramura dupa retetele bunicilor,fara conservanti sau aditivi alimentari dar ambalate conform cerintelor actuale si dupa cateva luni de pregatire a solutiilor pentru ambalare in pungi vidate,termosudate,am prezentat produsele noastre retelelor de hypemarket care au fost exrem de receptive deoarece asteptau sa apara si in Romania muraturi traditionale de calitate ambalate conform cerintelor de siguranta alimentara impuse de UE.

In prezent varza murata   PUTINA SOACREI   produsa de noi este folosita la prepararea SARMALELOR in raioanele de gastronomie ale celor 25 hypermarketuri Carrefour din Romania.

Istoric

Istoric

Inceputa ca o afacere de familie in anul 2003 cu o productie de aprox.100tone/an,dezvoltata continuu, ajungand in momentul de fata la 500tone/an si 8 angajati.

Suntem primii si singurii intreprinzatori din Romania care au accesat fonduri europene(SAPARD) pentru constructia unei fabrici de varza murata in anul 2006,proiect finalizat in anul 2008.

Garantie

Garantie

Principalele garantii oferite sunt:

-Productia legumelor in zona Dambovita com.Slobozia Moara,zona vestita pentru calitatea solului si mai ales pentru soiul de varza" romaneasca"cu frunza subtire excelenta la prepararea sarmalelor.

-Traditia producerii de muraturi traditionale,veche de generatii in aceasta comuna.Aproape in fiecare piata din tara,mai ales in Bucuresti daca veti intreba vinzatorii de muraturi din ce zona provin,marea majoritate va vor spune cu mandrie ca sunt de la Brailiou(denumire populara data de localnici comunei Slobozia Moara)

Misiune

Misiune

Ne-am asumat misiunea de a pastra vie traditia producerii de muraturi prin metoda traditionala de conservare "la rece" fara tratamente termice,fara adaosuri de conservanti sau aditivi alimentari.

Echipa

Radu Dorin
Asociat.
Director general.
Radu Elena Aurora
Asociat
Responsabil Calitate
Toader Eugenia
Responsabil Reteta Traditionala

Puncte forte

Traditia productiei de muraturi traditionale
In zona din care provenim traditia producerii de muraturi se transmite din tata in fiu si fiecare familie sustine ca detine"secretul absolut" al retetei.
Reteta
Asa cum am mentionat mai sus foarte multi sustin ca detin"secretul absolut" al retetei.
Adevarul este ca numai noi detinem acest"secret" pe care il folosim cu succes la productia muraturilor marca PUTINA SOACREI.
Monitorizarea si analizele produselor
Detinem toate autorizatiile necesare si suntem monitorizati de organele competente(DSV,ASP,ITM).
Totodata efectuam periodic analize fizico-chimice si microbiologice ale produselor in laboratoarele Autoritatii de Sanatate Publica.